SAUNY OD ODBORNÍKOV!

Sauny OD ODBORNÍKOV!

Projektovanie, výroba a dodávka kvalitných saunových kabín je to, čo robíme každý deň. Ponúkame široký výber rôznych sáun, profesionálne odborné poradenstvo, nadštandardné služby a najlepšiu kvalitu za dostupné ceny.

Sme na 100% zameraný na výroku sáun, vďaka  čomu, vieme všetko o produktoch, ktoré predávame. Vždy môžete získať najlepšie radu, ak oslovíte špecialistov z našej spoločnosti. Nie je dôležité, či je to pred kúpou, alebo po kúpe sauny.

Naši zákazníci nás inšpirujú, aby sme pracovali stále na nových modeloch a produktoch. Počúvame a zisťujeme, čo naši zákazníci chcú a robíme všetko čo je v našich silách, aby sme to dodali. Naši predajcovia sú v priamom kontakte s výrobou a neustále prispôsobujeme našu modelovú radu potrebám a prianiam zákazníkov.

Byť zameraní len na sauny, úzko spolupracovať s výrobou a nepredávať produkty cez tretie strany nás robí ideálnym partnerom pre kúpu sauny, ohrievačov alebo akéhokoľvek iného saunového príslušenstva, ktorá bude trvalou ozdobou Vášho domova.

poradíme


pri výbere toho
správneho produktu

kvalitný produkt


je u nás na
prvom mieste

bez starostí


vám tovar doručíme a
zmontujeme

s garanciou


záručný a pozáručný
servis je samozrejmosťou