O nás

Ak hľadáte saunu za rozumnú cenu, tak potom ste na tom správnom mieste! Welland nie je len miestom, kde si môžete kúpiť saunovú kabínu. My sa totiž špecializujeme práve na tento druh tovaru. Naša spoločnosť navrhuje a dodáva širokú škálu moderných a elegantných saunových kabín. Ponúkame vysokú kvalitu za rozumné ceny. Nejde len o nepodložené frázy. To, čo Vám sľubujeme, sme schopní i dodať vďaka mnohým rokom tvrdej práce, inováciám a vývoju produktov. Naše saunové kabíny dodávame priamo z výroby. Nejde o žiadny nákup komponentov od tretích strán. Vďaka tomu poznáme každý komponent a vieme kontrolovať výrobný proces od jeho začiatku až po koniec. Náš závod je vybavený najmodernejšou technológiou na spracovanie dreva. To nám umožňuje ponúkať svojim zákazníkom extrémne široký sortiment sáun najvyššej kvality na trhu. Naši odborníci sú Vám vždy k dispozícii a radi Vám pomôžu pri výbere saunovej kabíny, ktorá by najlepšie vyhovovala Vašim potrebám.

Sauna s možnosťou vlastnej montáže je jedným z najlepších spôsobov ako dostať rodinný život v exteriéri na novú úroveň. Táto stavba sa stane ústredným bodom Vašej záhrady. Bude to miesto, kde budete Vy a Vaša rodina s radosťou tráviť chvíle počas teplých slnečných dní alebo si postavíte krb a spríjemníte si studené sychravé dni.

Naše sauny sú ideálne miesto pre pozvanie priateľov na drink alebo zorganizovanie záhradných osláv. Vaše deti a ich kamaráti strávia mnoho šťastných hodín v detskom záhradnom domčeku a nebudú sa Vám motať pod nohami! Taktiež sa Vám môže pozdávať predstava drevenej záhradnej izby ako tichého miesta, kde si vyložíte nohy a budete relaxovať po rušnom dni alebo to môže byť pracovný priestor pre Vaše koníčky, biliard či stolný tenis. Záhradné domčeky pre hostí sú taktiež vhodné ako miesto na prespatie pre Vašich priateľov a rodinu, keď sa rozhodnú ostať cez víkend. Existuje nekonečné množstvo spôsobov ako využiť zrubové domčeky, z ktorých sme Vám predstavili iba malú časť.

Rozhodnutie aký typ sauny kúpiť bude závisieť od Vašich potrieb, rozpočtu a priestoru, ktorý máte vo Vašej záhrade k dispozícii. Žiaden strach. Máme saunové kabíny všetkých veľkostí pre ľudí s rôznym vkusom a pre každú potrebu. V našom rozsiahlom sortimente akýkoľvek typ sauny po ktorom túžite. Do úvahy pripadá i prístrešok, záhradná kancelária, záhradná sauna, zrubová garáž, domček na náradie či dokonca prístrešok s grilom. Ponúkame toho neúrekom!

Bez ohľadu na to, či ste zo 4-5 najväčších slovenských miest alebo nie naše služby sú dostupné kdekoľvek na Slovensku. Dodávka našich saunových kabín je bezplatná do všetkých kútov Slovenska.

poradíme


pri výbere toho
správneho produktu

kvalitný produkt


je u nás na
prvom mieste

bez starostí


vám tovar doručíme a
zmontujeme

s garanciou


záručný a pozáručný
servis je samozrejmosťou